ny

okejdå, mkarlgren.blogg.se

..

jag slutar också blogga och tar tag i mitt liv istället.

saknar oss inte för mycket!

/ Louise

...

jag älskar dig också louise. finaste vännen.

ingen vet om det, men jag ska berätta om allt för dig.

malin här

vart ska jag börja? ... funderar på att lägga bloggandet på hyllan ett tag. tyvärr.

egentligen tycker jag att blogga är ett utav mina bättre tidsfördriv. ganska skönt att få ner ord, tankar och liknande. ett väldigt bra sätt. fint att kolla tillbaka i arkivet dessutom, om man nu känner för det.

just nu känner jag dock att jag måste ägna ord, tankar och liknande åt någonting helt annat. sen får vi se när jag känner att jag vill börja blogga igen. eller, jag vill heeeeela tiden men nej. näääe. inom en snar framtid är jag säkerligen back on track igen.

tills dess får ni ha det göörbra och ta hand om er. PUSS på er!

(varför detta inlägget tog en evighet att skriva vet jag inte. lite svårt, känns som ett slags farväl nästan. men hey, känner jag mig själv dröjer det väl en vecka innan jag börjar blogga igen, who knows. nu vill jag, men jag kan inte.)


<3



jag älskar dig malin.

9 augusti

det har blivit lite dålig uppdatering här men sånt händer.

igår så hade jag och linus en hel dag med varandra. började med att vi åkte till simsjön, där vi badade och solade :) sen åkte vi in till stan och spelade tennis med filip och otto. kvällen bjöd på bubbelbad, mat och massa gott.

idag så vaknade vi vid ett och därefter har vi bara slappat. inte helt fel! kom hem vid fyra och sen dess har jag inte gjort ett piss. sitter här hungrig som vanligt, har inte ätit något än och vi har verkligen ingenting hemma. så snart kan jag få damp.

imorgon blir det jobb igen, men nu har jag faktiskt bara tre dagar kvar på jobbet och sen har jag "semester"!

puss
/ Louise

7 augusti

louise här.

har jobbat i lite mer än fyra timmar idag, det var inte ens jobbigt. skönt att sluta tidigare när det är fint väder ute :) snart ska jag duscha och sen träffa petra innan hon ska iväg och jobba.

igår var jag och linus uppe på berget och tog oss en promenad. tog svängen förbi djurparken och hälsa på alla djur. dom är ju bara för söta ;) haha.



nu : dusch!

glass




blev en cykeltur i stan och självklart köpte vi glass. därefter cykla vi hem till malin och chillade ett tag :) som ni redan vet så är det ju helt underbart med sol!

/ Louise

hon kommer med sommaren




jo som ni ser lekte jag lite med kameran och den är inte så tråkig ändå :) kan jag säga att det steker på ialla fall. nu ska jag ut och sola för sista gången idag för sen ska jag och malin cykla till någon affär och köpa glass!

/ Louise

6 augusti

Louise här.

kan inte fatta att det är sant, det är sol ute och hur varmt som helst. underbart! sen jag kom hem vid lunch har jag legat ute och stekt. som jag har längtat. vilken tur att jag är ledig idag. det blir väl att ligga i solen hela eftermiddagen men ska faktiskt försöka få med malin ngnstans och köpa glass sen ;)

återkommer senare.

mhm

malin här
sorry dudes. ingen bloggmotivation för fem öre. de kommer när de kommer.

trött tjej

malin här

louise, detdär om kungshamn låter braaaa.

jag är så sjukt trött. så sjukt trött att det finns inte.
har gett upp när det gäller att somna på nätterna. det är i princip omöjligt. vilket gör att jag istället sover föör länge på dagen. inte bra.

ryktas om att det är bra väder idag, kanske ska man bege sig ut då.

5 augusti

Louise här

malin, du är verkligen inte ensam om att sakna kungshamn. fast vet du vad, vi kan ju faktiskt ta och åka dit en helg, eller vad säger du? ;)

jag ville egentligen bara säga godmorgon och att jag kilar till jobbet nu.

PUSS

på tal om saknar


kungshamn i mitt hjärta. /malin

miss you

louise här

visst är jag charmig på bilden där jag har mat i munnen?

sitter här just nu och har damp, vill verkligen inte sova än och verkligen inte jobba imorgon. det värsta av allt är att jag saknar linus otroligt mycket just nu. jag vet att jag träffa honom igår, men det skiter jag i. saknar honom ändå! ne nu ska jag sluta tjöta.

godnatt


jag älskar dig linus

outfit louise & malin


kvällen

malin här

vi har haft en go kväll med elin och rebecca. härliga brudar detdär. det bjöds på en hel del skratt som vanligt. det gillar vi! något vi får göra om snart igen.





these words

louise här.

då har jag jobbat klart för idag. det bästa med jobbet idag var att det gick hur fort som helst, mera såna dagar till mig tack. jag har iaf hunnit duscha och gjort mig iordning sen jag kom hem. alldeles snart ska jag ta mig en cykeltur till malin och även rebecca och elin kommer dit. vi ska tydligen äta något och sen blir det nog chill. kan säga att det var ett tag sen jag och malin träffade dessa småskitar ;) ni ska självklart få se bild på dom sen, om vi nu lyckas fota dom ikväll.

puss på er

m&l

malin här. hittade en bild på två nördar. såhär det kommer se ut framöver?

4 augusti

malin här

klockan elva hoppade vovven upp i min säng
så det fanns inga tankar på att somna om. jobbigt läge. kunde inte somna inatt heller. somnade runt tre även denna natt. verkligen inte okej. kanske är det något som ligger och gnager på mitt samvete? mer än vad jag vet om isåfall. inatt ska jag fan somna på stört..

tänkte mest bara visa att jag lever. laaaater

cheese

klockan är 06.20 enligt min data och nu tänker ni som är lediga fyfan va tidigt. ni kommer också komma dit en dag, då ni har jobb. jag är ganska van att gå upp tidigt så det är lugnt för min del. snart ska jag äta frukost tillsammans med min bror som också jobbar på osten.

nu ska jag kila, återkommer efter jobbet.

ha en bra dag!
/ Louise

angels on the moon

självklart står jag för bloggandet imorgon (...okej, idag). har ju liksom inget bättre för mig. har "semester" som sagt. annars kan man säga arbetslös, men det låter inte lika bra. i vilket fall, jag behöver ett jobb. jag behöver pengar. jag behöver shoppa. bara för att jag är så jävla shoppingsugen så det finns inte...

jag ska ändå försöka få lite vettigt gjort imorgon (IDAG). gymmet, övningsköra, skriva in mig på arb.förmedlingen (fråga mig inte varför jag inte gjort det än, tack), fota och kvällen ska jag och louise spendera med rebecca och elin. känner på mig att det blir en bra dag!

därför säger jag godnatt nu.

jag lever

Louise här.

snygga klockor mallan, skulle passa dig perfekt ;)

även fast jag blogga i eftermiddags känns det som evigheter sen jag gjorde det. jag har iaf varit hos linus och kikat på film ikväll, kom dock inte riktigt ihåg var den hette. kanske ingen film för oss tjejer så behöver ju faktiskt inte berätta vad den handlade om. jag kom iaf nyss hem och ska alldeles strax sova för imorgon ska jag jobba igen. så imorgon får malin blogga medan jag jobbar. deal malin?

god natt.



bjuder på en bild från idag, såhär har ni mig ;)

knokk

malin här
jag vet iallafall vad jag ska köpa när jag får pengar..



från knokk


bloggar

malin här

jag läser dagligen rätt många bloggar och följer ett flertal via bloglovin.
tänkte därför dela med mig av ett par bloggar som inspirerar..

- amanda berg
- felicia
- lisa
- mini
- nevnarien
- rikauteliggare
- elin kling
- rozaleen

jahaa

nä. ur boken lär jag inte läsa nåt idag. istället har jag suttit och pillat lite med bloggen. ändrat lite smågrejer, inget ni lär märka ändå. små detaljer i designen bara. jag är lite petig med sånt, allt måste se bra ut. haha. ny header kommer väl också så småningom. bara att invänta.

/malin

feel the silence





malin här

har inte gjort ett jävla skit idag. bara drivit runt här hemma. funderar på om jag ska läsa lite ur boken på bilden längst ner eller om jag ska fortsätta att göra ingenting. återstår att se.

money, money, money

studenten.. det går inte att beskriva den känslan. helt klart det bästa jag har varit med om och jag vet att malin håller med. men vad händer efter då? tänk om man inte får jobb? vi som tog studenten iår kan ha svårt att hitta jobb pga lågkonjunkturen. då kan man börja undra vart man ska få pengar ifrån. ni som känner mig och malin vet mycket väl att vi helst vill spendera våra pengar på kläder och annat skoj och gärna så fort som möjligt. eller vad säger eva-lena, peter, kerstin och leif (våra föräldrar såklart)? är det inte sant?

så till dagens fråga vad spenderar ni era pengar på? eller är ni så rediga att ni sparar?

se till att svara nu era fegisar!


studenten 09

malin här

blev aningen nostalgisk när jag kikade igenom studentbilderna. jag och louise kan nog enas om att det är den bästa dagen i våra liv. tre år fyllda med minnen med världens finaste klass och en student som denna. inte mycket som kan jämföras med det. även fast regnet och haglet öste ner så hade vi så sjukt roligt. och yes, jag saknar redan klassen!





sova är livet

Louise här!

kan inget annat än hålla med malin om inlägget om killar. fast en sak ska du vara passa dig för mallan, chad är min. haha! egentligen tror jag att killarna står på kö för att få malin, men det är nog rädda för att jag ska godkänna dom. men killar, det är bara att ta henne, så länge ni bryr er om henne som jag gör.

som ni såg undrade malin vart jag höll hus idag, men det är så att jag har sovit och sen sovit igen fast hos linus. så jag har haft en väldigt slapp dag om man säger så. ni kan räkna med att jag kommer ha svårt att somna ikväll. fast se det positivit, jag kan blogga hela kvällen ;)

nu är det dusch som gäller!

PUSS

godmorgon

ingen som har svarat på min "kontaktannons" ännu. antar att ni är fega, riktigt fega. för jag menar, jag är ju en riktig läckerbit. vem vill inte gå långa skogspromenader med mig liksom?

att jag är lite ironisk ibland, det får ni ta. för det är ingenting jag kommer att sluta med. ni får bara lära er att fatta när jag är det.


jag har ingen aning om var louise håller hus. själv kom jag ur sängen för en stund sedan. jag kunde inte somna igår, har inte kunnat somna på flera nätter. blir galen. runt tre någon gång, efter att försökt somna i tre timmar, somnade jag äntligen. frustrerande..

nu: dusch och frukost..

someone who knows how to love you without being told

tjena. malin här. lääääääääget? (vet att ingen kommer svara på detdär ändå, så jag antar att det är bra)

angående videon nedan så måste jag erkänna att jag blir en gnutta kär varje gång jag får syn på chad michael murray. VILKEN KILLE, de säger jag bara. där har ni någon att se upp till grabbar!

när vi ändå snackar killar. då tänker ni: vad vill tjejer ha egentligen? ... vi kan nog vara svåra, men inte svårare än killar! jooo såhär är det... vi vill att ni ska bry er om oss - och visa det. så simpelt är det. sen finns det ju säkert ett par punkter till men jag tycker att dendär stämmer ganska bra. utseende och sånt är inte allt, det hoppas jag att ni vet vid dethär laget.

och varför har inte jag någon grabb då? undrar ni.. jag som skriver som om jag vore "hemma" på området. svaret vet jag knappt själv. men jag är en person, en person som bryr mig ganska mycket om andra - mer än om mig själv. och de jag träffar bryr sig ingenting om mig - mer om sig själva.

så. vad ska vi säga? jag har bara träffat losers. eller. killar som bryr sig - fast dom inte visar det. enkelt va?

hursomhelst. jag gillar långa skogspromenader, bra filmer, cola, äventyr, solnedgången och människor som får mig att le. så killar, namn/mailadress/mobilnummer/whatever kan ni lämna i kommentarsfältet.



tur att jag har någon som bryr sig om mig

då säger vi så.

Lyssna



en fin låt och en ännu finare film.

/ Louise

bloglovin

bloglovin



följ gärna vår blogg via bloglovin. bara att trycka på ikonen.

på bloglovin kan du enkelt bevaka alla de bloggar du läser och hålla koll på dem och när de uppdaterat. väldigt smidigt som ni kanske förstår..

ännu en outfit


se där, ett fejkleende kunde jag klämma fram också. inte illa.

hur man gör hallonpaj

malin här

visst är jag söt i videoinlägget nedan? svårt att toppa faktiskt..

hallonpajen var väldigt god. som jag sa i videoinlägget är receptet hemligt och det är ganska komplicerat om jag skulle vilja berätta. men vafan. jag kan göra ett undantag så nu gör vi ett försök.. såhär går man tillväga:

steg 1: åk till ica.. för att sedan inse att det inte finns det du är ute efter
steg 2: åk till willys... för att inse att det inte finns där heller. istället: kompromissa
steg 3: åk hem. sätt igång ugnen
steg 4: öppna förpackningen och sätt hallonpajen i mikron (ah, man kan ju läsa på förpackningen hur man går tillväga annars)
steg 5: in med skiten i ugnen
steg 6: vispa vaniljsås
steg 7: duka
steg 8: ta ur hallonpajen ur ugnen - klar att äta.... ÄT
steg 9: ta mer.







voilà. så jävla simpelt... egentligen.

sen krävs det ett bra humör också, givetvis. något jag inte hade innan vi gick in på ica (eftersom jag var så jävla sur bara, en riktig bitch med andra ord), men efter att "någon" (vi blev inte förvånade, haha) busvisslat på oss innan vi gick i affären så fick vi oss ett gott skratt och sedan kunde jag hålla humöret uppe. snacka om räddare i nöden..

livet har sina goda stunder


veckans babe



Erica

Någon närmare förklaring till varför erica blir veckans babe behövs väl inte? eller? Med ett otroligt leende, med en förmåga att posa och hennes enorma utstrålning. Det är sidor som alla bidrar till att hon blir veckans babe. toppenbruuuud helt enkelt.

outfit



fick bli mina rosa shorts idag som jag inte har kunnat använda så mycket pga vädret. men nu är dom iaf på och det känns underbart :)

nu ska jag ringa malin och försöka tvinga hit henne.

/ Louise


doris




som ni såg så la malin ut en bild på inlägget under och nu kommer ännu mer bildbevis på att jag har körtkort ;) nu väntar jag bara på att malin ska börja ta sitt så vi kan ut och åka ännu mer.

om ni skulle se oss så åker vi ofta runt i disel boris, en röd liten wolkswagen golf. fast det räcker nog med att ni hör oss eftersom vi ofta dunkar plåt med rosa helikopter eller något liknande!

/ Louise

what made you hesitate?

malin här

sov så länge jag bara kunde med idag.
det är söndag trots allt. jag kunde fan inte somna igår, tog evigheter. sjuka drömmar jag haft det senaste dessutom. inte okej. har drömt allt ifrån att folk pissat på mig och petra till att min bror inatt skulle gå över till de ondas sida, då jag hotade med att inte vara hans syster längre och skulle istället slå ner de asen. benhård tjej här.

... nu har jag har inget mer att komma med.. laaater


godmorgon

Louise här.

nu har jag äntligen kommit upp från sängen. jag och linus har bara legat och degat i sängen sen vi vakna, men inte helt fel det heller. solen skiner även idag och det har vi verkligen längtat efter, önskar bara att det vore lite varmare. så idag ska jag nog ha shorts på mig och det var ett tag sen kan jag säga.

som ni ser så fick ni svar från malin på min fråga igår och självklart är det jag som har körtkort, vem annars skulle köra runt på malin? ni ska få bildbevis sen.

nu ska jag äta frulle och duscha.

puss


inte okej

okej, bilden nedan som louise precis la upp är inte okej. men eftersom jag är världens bästa kompis och älskar henne med så bjuder jag på den (inte lätt att bli överfallen inte). JAG ÄR INTE DEN SOM ÄR DEN HELLER.

mhmmm

jag tror att dagens fråga förut (som louise ställde) var en passning till mig. antar att det är dags att släppa hörnflaggan och komma in i matchen. självklart är det louise som har körkort. jag har inte nåt..än. möjligtvis på symaskin...

hursomhelst. nu ska jag köööööra (hihi gud va skoj malin) hårt sen kommer även jag att ha ett körkort. lite efter "alla andra", men så har det alltid varit med mig och det är bara att vänja er redan nu. bättre sent än aldrig iallafall.


lovar att säga till när jag är ute och övningskör, så att ni kan sätta på er hjälmen och hålla er inomhus...

världens bästa vän




låt det alltid vara vi. bara så att ni vet är malin världens bästa vän och jag älskar henne!

Puss på dig malin från louise

min kväll







malin här

har haft en väldigt trevlig kväll, som vanligt när vi spelar kägel utomhus hos våra grannar. något vi gör varje år. familjen, grannar, släkt och vänner.

orkar inte förklara hur det går till (om ni undrar får ni väl fråga). jag vann inte heller. daaaaaamn. fick stå ut med att min storebror vann efter många psykningar och efter att pappa ropat "det blir priceless" minst tvåhundra gånger. vräkte i mig massa mat efteråt. hungrig som en jagvetintevad. men nästa år, då vinner jag!!

rekord



vilka är ni egentligen?
super kul att ni har tittat in på vår blogg och fortsätt gärna med det :)

/ Louise

beverly hills chihuahua



igår innan jag och malin startade bloggen kikade vi på denna film. vi lyckades kolla igenom filmen trots att det inte fanns någon text varken på engelska eller svenska. den fick oss ett par goa skratt. filmtips för er som inte har något att kolla på ikväll.


/ Louise

en till outfit



louise som skriver ..

detta blev mitt val av kläder ikväll. jeans och en mysig kofta som är malins ;) ikväll ska jag nog spela lite spel med erica och sandra, men det blir nog bara en stund för min del. jag är inte på topp och då vill jag helst vara hemma! fast först hoppas jag att mamma och pappa kommer hem snart så dom kan bjuda mig på mat, är vrålhungrig.

hoppas ni får en bra lördagkväll.

Puss

en outfit



malin här

såhär ser jag ut just nu. ska snart knalla iväg till våra grannar. kägelmästerskap kvällen till ära. spännande. nåt vi gör varje år, och iår har jag faktiskt tänkt att vinna. bara så att ni vet.

ha en bra kväll.

dagens andra fråga

att bloggen är ny det vet många redan om och vi vill gärna göra den så mycket bättre så vi får ha kvar er läsare och nu kommer vi till dagens andra fråga: vad vill ni läsare att vi ska skriva om eller visa för något?

så se till att ge oss många tips nu, då blir både jag och malin glada!

/ Louise

körkort

ni kanske tänker att om louise och malin är 19år så måste dom nästan ha körtkort så här dags. klart en av oss har körkort men frågan är vem?

vi har ju som sagt fått några läsare och några av er måste ju våga chansa på vem, eller? annars kommer svaret imorgon eller senare. det återstår och se, men se till att chansa nu för fan, ni lever bara en gång ;)

vinnaren kanske blir länkad här på vår blogg, det vore väl lite ballt?

puss från någon av oss!

jag och min kamera



malin här.

antar att jag och louise måste fota nya bilder till headern någon dag.
frivillig fotograf sökes. du ska kunna skratta, ha humor, förstå ironi, bjuda på dig själv, ge allt och självklart vara snäll (ett måste). om du är bra på att fota spelar ingen roll, jag och louise är ju motiven liksom...

vet en i min vänskapskrets som borde offra sig iallafall, förra gången låg hon på marken till och med. vågat. (nämner inga namn..)

lyssna





/malin

tjena

malin här

hahaha. vi ska tydligen bli mer oseriösa enligt louise.. GÅR DET?

återstår att se...

jag är vaken nu i vilket fall. vaknade halv ett. jag måste vända tillbaka på dygnet.

sen vill jag bara tillägga att de som tycker vår blogg är värdelös/tråkig/dålig/ointressant inte behöver läsa. ok? då är vi överens. ni andra är självklart mer än välkomna!


godmorgon

Louise här

jag är vaken före malin precis som vanligt. hon ligger väl och drömmer sig bort med håkan hellström någonstans, haha! jag har iaf inte sovit så gott inatt eftersom jag har varit en snäll flickvän som har tagit hand om en full pojkvän, men sånt är livet.

jag har ingen aning vad som händer idag. förhoppningsvis ska jag och malin träffas en stund och ha typ möte om bloggen. nu tycker jag att vi börjar bli lite seriösa här men vi ska faktiskt planera idag hur vi ska bli mer oseriösa, så ni kan ta det lugnt ;)

visst är jag söt i videoinlägget? typ hej, jag heter louise och är 10år!

nu ska jag faktiskt ta tag i mitt lilla liv jag har, så jag återkommer om en stund.

PUSS

...

malin här

måste bara påpeka hur söt louise är i videoinlägget nedan. haha. gulle där! får väl se när jag vågar mig på att göra ett..

nu är det fan dags att sova. godnatt

louise videobloggar


här har ni oss


jooo här har ni oss. söta så söta. dock måste jag jobba på brännan lite, men det behöver vi inte låtsas om. ok?

/malin

malins första rader i bloggen

malin här

tjena, hej, hallå och hjärtligt välkomna
louise har ju förklarat det mesta och ni borde vid det här laget ha förstått att vi nu startat en blogg tillsammans. dubbelt så skoj. förut bloggade jag här och louise bloggade här. nu bloggar vi såklart här. så simpelt är det..

här kommer ni att kunna läsa om allt mellan himmel och jord. i princip allt då. åsikter/frågor/önskemål hänvisas till kommentarsfältet. om vi ens har några läsare vid dethär laget är jag osäker på. haha. joooo men ett par stycken äre väl!

hoppas ni kommer gilla't. PUSS på er.

RSS 2.0